Federatie Vleesveestamboeken

Secretaris

Louise Molendijk
email versturen? Klik hier

  • Wix Facebook page

In de zomer van 2018 is het bestuur opzoek gegaan naar een locatie voor de NVM2019. We wilden graag onderzoeken of aansluiten bij een ander evenement een optie was om een breder publiek te trekken. Na het bezoeken van meerdere locaties en evenementen zijn we uitgekomen bij de IJsselhallen op 30 november 2019. Dit jaar is het bedoeling iets extra's toe te voegen én vieren we 30 jaar Federatie. Houd Facebook en de website in de gaten!

Ook deze editie staat het Mercure Hotel in Zwolle voor u klaar met een mooie aanbieding. Zo zit u 4 sterren en vlakbij de IJsselhallen voor € 80,00 per kamer per nacht inclusief ontbijt (op basis van 1 persoon per kamer). U mag de reservering op de dag zelf betalen en kan er tot op de dag zelf tot 14.00 kosteloos worden geannuleerd. 
Om te reserveren stuurt u een mail naar H2109-SB@accor.com onder vermelding van FVVSB.

Voor de NVM 2019 gaven zich voor dit jublieum jaar 104 fokkers op om met keuringskoeien van in totaal 8 verschillende vleesveerassen naar Zwolle af te reizen op 30 november aanstaande. In totaal zijn 426 runderen aangemeld, grootste inzender is J. Schilder, de inzender neemt 26 runderen mee naar Zwolle van het Blonde d’Aquitaine vleesveeras.

De catalogus is klaar en zal op de NVM voor u klaarliggen bij de kassa. Om het milieu een beetje te sparen is de catalogus nu al te lezen via 

https://issuu.com/crv-publishers/docs/nvmcatalogus2019def

Impressie NVM 2017